Stoppa pressarna! Kungen har skrivit brev till Felix.

Än en gång råder det lycka, glädje och ohämmad eufori hemma med anledning av ett svar Felix fått på det brev han skickade ut med förslag om att införa grönt kort i fotboll för att stimulera snygga finter och uppmuntra till trevligt uppförande på plan.
Denna gång är det självaste kungen – Hans Majestät Konungen – som har svarat. Eller i alla fall hans sekreterare Helena Garofalo å kungens vägnar. Men det är gott nog.

Här är brevet Felix fått:

Ja, det står faktiskt ”Bäste Erik” fast min brevskrivande son heter Felix. Men det tycker jag inte man ska fästa för stor vikt vid. Erik har ju onekligen en betydligt högre rojalistisk klang än Felix. Dessutom påstår Felix att det svenska kungaparet heter Kung Gustav III och drottning Cecilia, så i detta fall kan vi ju låta udda vara jämnt när det gäller förnamn.

Summa summarum så svarade Kungen, Idrottsministern, Svenska Fotbollsförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell samt fyra allsvenska klubbar på Felix brev. Ganska bra utdelning. Och alla höll med Felix om att ett grönt kort nog skulle göra fotbollen gott. Det är Felix nöjd med.
Nu återstår bara att se om det verkligen kommer att införas ett grönt kort i fotboll. Om det gör det så vet ni vem som startade det hela.
Min son. Min Eri… Felix.

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Stoppa pressarna! Kungen har skrivit brev till Felix.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s