Felix dag

Inspirerade av “Stjärnorna på slottet” så bestämmer vi att Felix och Ville ska få varsin egen dag under trettondagshelgen då de bestämmer aktiviteter och mat.
Maten på Felix dag blir såklart taco. Och aktiviteten blir bio. Han älskar film. Vi ser Alvin & gänget 3. Den handlar om ett gäng ekorrar som kan prata, sjunga och dansa. Fan vad overkligt. Jag menar, som om ekorrar skulle kunna snacka svenska när de är från USA.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Felix dag

  1. Hehe ungefär lika verkligt som Taco, denna kulinariska rätt från Sydamerika… Men jag föredrar Taco framför dom där pipiga gnagarna. Pixar-filmerna kan iallafall vara bitvis roliga med skämt som garvar åt. Men nu var det inte min dag 😉

    • Men vet du vad det sjukaste är? När vi kollar på Alvin & Gänget 1 och 2 hemma på dvd så visar sig ekorrarna även kunna snacka norska, danska och finska beroende på hur man startar dvd’n. Nu får filmskaparna väl ge sig. Det kommer inte att vara någon som kommer att tro på att de kan så många språk. Möjligtvis att de skulle kunna lära sig ett språk till förutom engelska, men alla fyra nordiska språk? Inte en chans.

  2. Mmmm, och varifrån har Felix och Ville fått sina underfundiga funderingar, tro…. ?! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s