Viktig dental information

Villes kompis R har två lösa tänder. Ville är mycket avundsjuk. Han vill också ha lösa tänder som han sedan ska tappa. Detta meddelar han vid tandborstningen imorse.
Hans livserfarne storebror Felix, som redan tappat en massa tänder, ser det som sin plikt att i detta ögonblick informera sin lillebror om det här med att ha lösa tänder. I rent utbildningssyfte naturligtvis, inga andra baktankar.
– Ville, det gör asont att ha lösa tänder. Det känns som om man har tiotusentvåhundrasjuttiofem lasersvärd i munnen. Samtidigt. Och när sedan tänderna ramlar ut så kommer det att spruta blod i typ tusen kilometer.
Ville tappar tandborsten på golvet. Plötsligt ser han inte alls lika angelägen ut om att tänderna ska lossna från sitt tandkött.
– Jag ska aldrig få vuxentänder, säger han tvärt. Jag ska alltid ha kvar mina mjöltänder.

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Viktig dental information

 1. Tyyyypiskt storebröder att luras och hitta på och ”vara värst”!!! Tyyypiskt! Min Mellan är drabbad på detta sätt av Storing…för Storing har alltid varit ”VÄRST” i ”ALLT”!!! Och sen har han tagit i så han nästan spruckit hur hemskt eller läskigt eller svårt det var…och när då Mellan kommit efteråt och sagt: ”Meh! Såååå farligt var det ju inte!” har svaret från Storing alltid varit att ”Det var mycket svårare/värre/större/tyngre för mej/oss som är lite äldre” osv…. För att inte tala om Minsting. Han stängde av öronen till dessa historier för måååååååååånga år sedan…
  Lösa tänder är KUL! Hälsa Ville det! 🙂
  PS. Och snyggt! Inget är vackrare än en stor lucka mitt fram på en liten kille eller tjej! Fota dom när dom är såna, för det går så fort över, och plötsligt ser dom ut som en KANIN istället…. DS

 2. Hahaha, stackars Ville, det var mer information han fick än han ville.
  Hälsa honom och säg att han kommer vara asacool med glugg, tjejer gillar sånt, ler stort.

 3. Hoppas att det inte blir fullt så traumatiskt….

  Hemikram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s